Acupunctuur

Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde dat al eeuwenoud bestaat. Tijdens een behandeling wordt er gebruikt gemaakt van flinterdunne naaldjes die worden geplaatst op specifieke acupunctuurpunten op het lichaam. Hiermee kan de acupuncturist de verschillende lichaamsenergieën reguleren. Als voorbeeld om meer energie naar de locatie van de klacht te sturen of om het algehele energieniveau te verhogen.

Acupunctuur is een effectieve geneeswijze waarbij geen medicatie of andere middelen worden toegediend aan het lichaam. Dit eeuwenoude Oosterse geneeswijze is gebaseerd op een holistische visie. Dit houdt in dat de mens als een onlosmakelijk deel van zijn omgeving wordt gezien. Het lichaam en geest wordt als één geheel beschouwd. Lichamelijke, emotionele en mentale ontwikkelingen beïnvloeden elkaar voortdurend. Een ziekte wordt door een acupuncturist dan ook niet uitsluitend gezien als een op zichzelf staand verschijnsel. Het wordt gezien als een lichamelijke, emotionele of mentale uiting van een verstoring in het algehele welzijn. Deze verstoring is ontstaan doordat de energiehuishouding in de mens uit balans is. Bij een langdurige verstoring van dit onbalans kan leiden tot ziekten en klachten. Tijdens acupunctuur wordt dit evenwicht hersteld.


Voordelen van acupunctuur:

  • Pijn verlichtend
  • Verminderde stress
  • Goed voor preventie
  • Verminderen van de intensiteit van menstruatiekrampen
  • Natuurlijke weerstand vergroten
  • De levenslust stimuleren

Voor wie is acupunctuur wel of niet geschikt? En wat kan je allemaal met acupunctuur behandelen? Bekijk hier onze FAQ-pagina voor alle veelgestelde vragen met een uitgebreide lijst met mogelijke behandelingsindicaties.

Acupunctuur

Kom tot rust tijdens een acupunctuur behandeling. Acupunctuur bevordert de doorstroom van bloed en qi (energie) in het lichaam. Op deze manier wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd voor een gezonde balans.

€60,- (30-45 min)

Inclusief gratis intake

pexels-antoni-shkraba-6076122

Pakketten

Combineer meerdere behandelingen om helemaal zen te worden. Bekijk hieronder onze populaire combinaties.  

Kom je niet uit welke pakket het beste bij jou past? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag!

hoofdmassage, nekmassage, schoudermassage, rugmassage

Cupping + Massage +
Acupunctuur

Breng je geest en het lichaam tot rust. Start met vuur cuppen, relax met een heerlijke Traditionele Chinese lichaamsmassage en eindig met de klassieke acupunctuur. Dit pakket geeft verlichting bij verschillende soorten klachten, zowel fysiek als mentaal. De beste combinatie om niet alleen te ontspannen maar ook om jouw energiebalans te herstellen.

Vanaf €120

Inclusief gratis intake

Acupunctuur + Massage

Ontdek het Acupunctuur + Massage pakket. Breng je geest en het lichaam tot rust. Start met een lichaamsmassage en eindig met acupunctuur. Deze methode geeft verlichting bij verschillende soorten klachten, zowel fysiek als mentaal. De beste combinatie om niet alleen te ontspannen maar ook om jouw immuunsysteem te versterken.

Vanaf €85

Inclusief gratis intake

ontspanning Lelystad, meridianen
pexels-andrea-piacquadio-3757952

Cupping +
Massage

Gun je lichaam, geest en ziel een oase van rust. Dit pakket is perfect om niet alleen te ontspannen maar ook het spierherstel te bevorderen. Bovendien worden de energieblokkades opgeheven waardoor de klachten worden verminderd.

Vanaf €70

Cupping + Acupunctuur

Verlicht je klachten met de populaire combinatie van Vuur Cuppen en Acupunctuur. Deze behandelmethode wordt gebruikt om stagnaties op te heffen en/of pathogene factoren te verwijderen uit de meridianen (energiebanen). Op deze manier wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd voor een gezonde balans

Vanaf €90

Inclusief gratis intake

cuppen, cupping Lelystad

Maak zelf een afspraak

Maak zelf gemakkelijk een afspraak via ons online boekingssysteem.

Locatie

Wederiklaan 57

8245JB Lelystad

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m vrijdag 10:00 - 21:00

zondag 12:00 - 20:00
zaterdag gesloten