Zhong

Gun je lichaam, geest en ziel een oase van rust

Onze behandelingen

Acupunctuur

Herstel je energie met een acupunctuur behandeling. Acupunctuur bevordert de doorstroom van bloed en qi (energie) in het lichaam. Op deze manier wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd voor een gezonde balans. Ook bij Zhong is Auriculo therapie (ooracupunctuur) mogelijk zoals het ondersteunen bij afvallen en stoppen met roken.

Zhong werkt vaak met een combinatie van acupunctuur, massagetechnieken, cupping, moxa en adviezen met betrekking tot leefstijl en voeding.

Vanaf €60,- (30-45 min)

Inclusief gratis intake

ontspanning Lelystad, meridianen
hoofdmassage, nekmassage, schoudermassage, rugmassage

Massage

Verwen jezelf met een Traditionele Chinese Massage waarbij technieken worden gebruikt die duizenden jaren oud zijn zoals masseren, duwen, kneden en kloppen van het lichaam. Hierdoor worden de blokkades op de meridianen opgeheven.

Vanaf €35

Cupping

Laat je verbazen door een eeuwenoude techniek vanuit de Traditionele Chinese GeneeskundeVuur Cuppen. Deze behandelmethode wordt gebruikt om stagnaties op te heffen en/of pathogene factoren te verwijderen uit de meridianen (energiebanen). Cupping wordt voornamelijk gebruikt voor rug-, schouder en nekklachten, longproblemen en verkoudheden.

 

Tip! Combineer samen met een heerlijke relaxmassage of een acupunctuur behandeling.

Vanaf €35 (20-30 min)

Inclusief gratis intake

cuppen, cupping Lelystad
Wat is Moxa

Moxa therapie

Moxa is van oudsher een onderdeel van Traditionele Chinese Geneeskunde. Moxa therapie wordt vaak gecombineerd met acupunctuur, die zich kenmerkt door het verwarmen van acupunctuurpunten. Dit wordt gedaan met behulp van Artemisia vulgaris, ofwel het bijvoetkruid. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt een moxastick of piramidevormige kegeltjes bovenop zout of een schijfje gember. Hieruit dringt de warmte door tot de behandelpunten en zal de energiestroom in het lichaam worden gestimuleerd. Deze methode is effectief in het verhelpen van vermoeidheid, blessures, gewrichtspijn en griepsymptomen. Bovendien wordt Moxa therapie gebruikt om de kans op een stuitligging gedurende de zwangerschap te verkleinen

Interesse in een moxa behandeling? Combineer samen met een massage en/of acupunctuur behandeling. Maak zelf gemakkelijk een afspraak via de onderstaande knop. Tijdens de intake wordt er met de therapeut gekeken naar de mogelijkheden.

Vanaf €35 (20-30 min)

Inclusief gratis intake

Pakketten

Combineer meerdere behandelingen om helemaal zen te worden. Bekijk hieronder onze populaire combinaties.  

Kom je niet uit welke pakket het beste bij jou past? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag!

Cupping + Massage +
Acupunctuur

Breng je geest en het lichaam tot rust. Start met vuur cuppen, relax met een heerlijke Traditionele Chinese lichaamsmassage en eindig met de klassieke acupunctuur. Dit pakket geeft verlichting bij verschillende soorten klachten, zowel fysiek als mentaal. De beste combinatie om niet alleen te ontspannen maar ook om jouw energiebalans te herstellen.

Vanaf €120

Inclusief gratis intake

young-woman-having-face-massage-relaxing-spa-salon
massage, schouder, nek, rugmassage

Acupunctuur + Massage

Geef je lichaam een boost door de combinatie van Traditionele Chinese massage en acupunctuur. Deze combinatie helpt je ontspannen en geeft verlichting bij allerlei klachten zoals 

 

Vanaf €85

Inclusief gratis intake

Cupping +
Massage

Gun je lichaam, geest en ziel een oase van rust. Dit pakket is perfect om niet alleen te ontspannen maar ook het spierherstel te bevorderen. Bovendien worden de energieblokkades opgeheven waardoor de klachten worden verminderd.

Vanaf €70
pexels-rodnae-productions-8312860
pexels-antoni-shkraba-6076122

Cupping + Acupunctuur

Verlicht je klachten met de populaire combinatie van Vuur Cuppen en Acupunctuur. Deze behandelmethode wordt gebruikt om stagnaties op te heffen en/of pathogene factoren te verwijderen uit de meridianen (energiebanen). Op deze manier wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd voor een gezonde balans

Vanaf €90

Inclusief gratis intake

Maak zelf een afspraak

Maak zelf gemakkelijk een afspraak via ons online boekingssysteem.

Locatie

Wederiklaan 57

8245JB Lelystad

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m vrijdag 10:00 - 21:00

zondag 12:00 - 20:00
zaterdag gesloten