Massage

Chinese massage is van oudsher onderdeel van het Traditionele Chinese geneeswijze en daarmee van de gezondheidszorg. De leer van de Chinese Geneeskunde is gebaseerd op de energiebanen in het lichaam, deze worden de meridianen genoemd. Op deze meridianen liggen de zogeheten acupunctuurpunten. Deze zijn van invloed op de organen en het functioneren van het lichaam en geest

Het streven is naar een balans in lichaam en geest, om een gezond leven te krijgen en te behouden. Bij Chinese massage worden technieken als masseren, duwen, kneden en kloppen van het lichaam gebruikt om de blokkades op de meridianen op te heffen. Het lichaam zal hierdoor na de massage ontspannen aanvoelen. 

Doordat de Chinese massage een bijdrage levert aan het opheffen van de blokkades op de meridianen, zal bij regelmatig laten masseren het algehele welzijn positief beïnvloed worden. Pijn, vermoeidheid en stress worden verminderd, terwijl energie, versterking van het immuunsysteem en energetische balans herkregen worden.

Geniet van een ontspannen massage van een in China professioneel opgeleide en ervaren masseuse. Zie hieronder onze mogelijkheden. 

Relax-/lichaamsmassage

Een lichaamsmassage is een oppepper voor lichaam en geest. De spieren ontspannen en de geest komt tot rust. Het bindweefsel versoepeld en blokkades in de energiebanen worden opgeven. Huidweefsels worden verbeterd omdat de aanvoer van bouwstoffen en de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd wordt.

Vanaf €35
ontspanningsmassage Lelystad
hoofdmassage, nekmassage, schoudermassage, rugmassage

Hoofd, nek- en schoudermassage

Verwen jezelf met een heerlijke Chinese Massage van een professional waarbij technieken worden gebruikt die duizenden jaren oud zijn zoals masseren, duwen, kneden en kloppen van het lichaam. Hierdoor worden de blokkades op de meridianen opgeheven.

Vanaf €35

Voetmassage

Geniet van een ontspannen voetmassage bij Zhong. Een fijne manier om te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en het algemene gevoel van welzijn te stimuleren door middel van specifieke drukpunten. Een goede voetmassage kan bijdragen aan je mentale en emotionele gezondheid.
Vanaf €35
pexels-elina-fairytale-3865561

Pakketten

Combineer meerdere behandelingen om helemaal zen te worden. Bekijk hieronder onze populaire combinaties.  

Kom je niet uit welke pakket het beste bij jou past? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag!

Cupping + Massage +
Acupunctuur

Breng je geest en het lichaam tot rust. Start met vuur cuppen, relax met een heerlijke Traditionele Chinese lichaamsmassage en eindig met de klassieke acupunctuur. Dit pakket geeft verlichting bij verschillende soorten klachten, zowel fysiek als mentaal. De beste combinatie om niet alleen te ontspannen maar ook om jouw energiebalans te herstellen.

Vanaf €120

Inclusief gratis intake

pexels-andrea-piacquadio-3757952
massage, schouder, nek, rugmassage

Acupunctuur + Massage

Ontdek het Acupunctuur + Massage pakket. Breng je geest en het lichaam tot rust. Start met een lichaamsmassage en eindig met acupunctuur. Deze methode geeft verlichting bij verschillende soorten klachten, zowel fysiek als mentaal. De beste combinatie om niet alleen te ontspannen maar ook om jouw immuunsysteem te versterken.

Vanaf €85

Inclusief gratis intake

Cupping +
Massage

Gun je lichaam, geest en ziel een oase van rust. Dit pakket is perfect om niet alleen te ontspannen maar ook het spierherstel te bevorderen. Bovendien worden de energieblokkades opgeheven waardoor de klachten worden verminderd.

Vanaf €65
cuppen, cupping Lelystad
cosmetisch acupunctuur, acupuncturist lelystad

Cupping + Acupunctuur

Verlicht je klachten met de populaire combinatie van Vuur Cuppen en Acupunctuur. Deze behandelmethode wordt gebruikt om stagnaties op te heffen en/of pathogene factoren te verwijderen uit de meridianen (energiebanen). Op deze manier wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd voor een gezonde balans

Vanaf €90

Inclusief gratis intake

Maak zelf een afspraak

Maak zelf gemakkelijk een afspraak via ons online boekingssysteem.

Locatie

Wederiklaan 57

8245JB Lelystad

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m vrijdag 10:00 - 21:00

zondag 12:00 - 20:00
zaterdag gesloten

TELEFOON

Telefoonnummer: +316 83021911 /
+316 28814574


E-MAIL

E-mail: info@zhonglelystad.nl