Over ons

ZHONG ACUPUNCTUUR & MASSAGE

Dé plek voor rust en harmonie.

Met trots geeft Zhong, een professioneel opgeleide en ervaren masseusesinds 2012 massages om mensen te helpen ontspannen.

Samen met dochter Jenny, afgestudeerd van de opleidingen Medisch- en Chinese Geneeskunde, als acupuncturist, vormen zij een sterk team die elkaar aanvullen. Met volle aandacht wordt er geluisterd naar al jouw klachten. Een moeder-dochterkoppel die jou graag wil helpen met het herstel van een gezonde energiebalans.

"Heel fijn geholpen. Mooie, nette praktijkruimte, makkelijk online te boeken en werd vriendelijk ontvangen. Veel uitleg over de behandeling (acupunctuur) en een hele prettige (stevige) massage. Absoluut een aanrader."
Mindy Venema
Zhong acupunctuur & massage

Massage

Verwen jezelf met een Chinese Massage waarbij technieken worden gebruikt die duizenden jaren oud zijn zoals masseren, duwen, kneden en kloppen van het lichaam. Hierdoor worden de blokkades op de meridianen opgeheven.

Acupunctuur

Kom tot rust tijdens een acupunctuur behandeling. Acupunctuur bevordert de doorstroom van bloed en qi (energie) in het lichaam. Op deze manier wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd voor een gezonde balans.

duo massage Lelystad
0
Experts
+ 0
soorten behandelingen
+ 0
jaar ervaring
Locatie

Wederiklaan 57

8245JB Lelystad

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m vrijdag 10:00 - 21:00

zondag 12:00 - 20:00
zaterdag gesloten

TELEFOON

Telefoonnummer: +316 83021911 /
+316 28814574


E-MAIL

E-mail: info@zhonglelystad.nl